4 september 2018

Inwendig reinigen

In het tankwagentransport worden tankwagens die vloeistoffen vervoeren meestal na elke lading gereinigd. Daarvoor bent u bij Tank- en Truckcleaning Kampen aan het juiste adres, want met het reinigen van tankwagens en containers hebben we in de loop van de jaren een goede naam opgebouwd.

In onze moderne wasstraat reinigen we de tanks inwendig volgens de hoogste normen, maar ook voor de desinfectie van koelwagens kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring om het materieel op de juiste wijze te ontdoen van restvloeistoffen. We zijn dan ook EFTCO en ATCN gecertificeerd en na elke reiniging ontvangt u een ECD (European Cleaning Document).

Door onze centrale ligging op Bedrijventerrein Haatland, vlak langs de N50, zijn we goed bereikbaar (ingang achterkant Esso Haatland). Veel transporteurs komen dan ook al jaren naar Truck- en Tankcleaning Kampen om hun (bestel-)wagens en containers te laten reinigen.

En terwijl onze medewerkers bezig zijn met het reinigen van uw tank- of koelwagen staat er voor u een kop koffie klaar. Lang onderweg geweest en liever iets hartigs, kies dan voor onze beroemde bal gehakt. Ook kunt u gebruikmaken van onze sanitaire voorzieningen (douche en toilet).  Vanzelfsprekend hanteren wij alle gangbare betaalmethodes als: DKV, Master en Visa card, Travis etc., maar contante betalingen zijn niet mogelijk.

Elke maandagochtend staat vanaf 7.30 uur ons team weer klaar!

 

WhatsApp chat